Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Martesa me motrën e motrës nga gjiri

Imam Abdullah bin Ahmed bin Hanbel (v. 290)
Meseil-ul-Imam Ahmed (3/1090-1091)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

506 – Babai im tha:

Një burrë ka një djalë që ushqehet me gji nga një grua e cila gjithashtu ushqen me gji një vajzë tjetër. Burrit i lejohet të martohet me të. Ajo është si motra e djalit të tij.

1507 – Ai gjithashtu tha:

Një grua ushqen me gji motrën e një burri dhe një vajzë. Ajo është motra e motrës së tij. Atij i lejohet të martohet me të. Është e padëmshme të martohesh me motrën e motrës nga gjiri.

 

Shpërndaje: