“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mbajta e peshqve në akuarium

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (93), min: 58:55

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighstah%20-20-1-1440_0.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet mbajta e peshqve në akuarium?

Përgjigje: Për përderisa ata jetojnë dhe ushqehen, lejohet. Ata duhet të jenë të gjallë dhe të pajisen me ujë dhe ushqim. Atëherë, siç thashë, kjo lejohet.

Shpërndaje: