Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mbjellja e flokëve (1)

“Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva”

Burimi: “En-Nebras, faqe 81.
Përmblodhi: Sa’d Abdul-Gafar ‘Alij
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cili është vendimi mbi mbjelljen e flokëve atyre që i kanë rënë flokët, qoftë për burrin apo për gruan?”

Përgjigje: “Si për burrin ashtu edhe për gruan, lejohet që të bëjnë mbjelljen e flokëve nëse ato u kanë rënë.”

Shpërndaje: