Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mbylle restorantin gjatë ditës në Ramazan

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (42)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%2011%20-%201%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kam një restorant në Shtetet e Bashkuara. Ai është hapur gjatë Ramazanit…

Përgjigje: Kjo nuk lejohet gjatë ditës. Ty si musliman nuk të lejohet ta mbash hapur edhe nëse janë kufar që ulen në të, ty nuk të lejohet ta mbash hapur. Mbaje mbyllur gjatë ditës në Ramazan.

Shpërndaje: