Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Me cilat libra duhet t’ua mësojmë Teuhidin fëmijëve?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (44) 

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighstah%20%20-%2026%20-%201%20-%201437.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Çfarë e këshillon atë që dëshiron t’ua mësojë fëmijëve të tij Teuhidin? Me cilat libra duhet të fillojë ai?”

Përgjigje: ”Ai duhet të fillojë me “Tre parimet”, pastaj “Keshf-ush-Shubuhat” dhe pastaj me “Kitab-ut-Teuhidin”. Ai duhet të ecë gradualisht me ta.”

________________________

Këtu mund ti gjesh këto libra: https://www.perlatmuslimane.com/libra/

 

Shpërndaje: