Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Me kë do të martohet profeti në Ditën e Gjykimit?

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (205)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është autentik hadithi që thotë se profeti (salAllahu alejhi ue selem) do të martohet me Asien (e cila ishte gruaja e Faraonit) dhe Merjemen (nënën e Isaut alejhi-selam) në Ditën e Gjykimit?”

Përgjigje: ”Po.”

Shpërndaje: