Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Më mirë që gruaja me menstruacione të mos lexojë Kuranin

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika’ati mae esh-Shejkhejn, pyetjet i shtroi Abdullah
et-Tejjar (2/131-132)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Cili mendim është më i fortë sipas teje në lidhje me gruan që ka menstruacione, a lejohet të lexojë Kuran?”

Përgjigje: “Më mirë është që të mos lexojë.”

Shpërndaje: