Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Më mirë që gruaja me menstruacione të mos lexojë Kuranin

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Lika’ati mae esh-Shejkhejn, pyetjet i shtroi Abdullah at-Tejjar (1/132)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili mendim është më i fortë sipas teje në lidhje me gruan që ka menstruacione a lejohet të lexojë Kuran?

Përgjigje: Më mirë është që të mos lexojë.

Shpërndaje: