“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mehdiu është një nga shenjat e mëdha të Ditës së Fundit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Mukaddimati Ibn Ebi Zejd el-Kajrauani fil-Akidah (5)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/qir–14340106.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është shfaqja e Mehdiut një prej shejnave të mëdha apo të vogla të Ditës së Fundit (Kiametit)?”

Përgjigje: ”Ai është një nga shenjat e mëdha të Ditës së Fundit (Kiametit). Nga fundi i kohës së tij shfaqet Dexhalli.”

Shpërndaje: