“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Merruni me kërkimin e dijes së dobishme!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 
Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është e tepërt që të flasim për grupe dhe parti nëpër tubime të ndryshme?”

Përgjigje: ”O vëllezër, flisni për kuptimin e fjalës ”la Ilahe il-lall-llah”, për vetë Teuhidin e për njohurit dhe gjykimet e Sheriatit. Ka mundësi që ata të cilët flasin për filanin dhe filanin, nuk i dinë as kushtet e abdesit dhe nuk i dinë kushtet dhe shtyllat e namazit.

Nëse e pyet atë në çështje të tilla nuk di të përgjigjet, sepse ai është i preokupuar me filanin e filanin cili prej tyre është në të vërtetën dhe të kotën. Preokupohuni me kërkimin e dijes së dobishme dhe lërini këto gjëra!”

Shpërndaje: