Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mësimi i Kuranit në grup çdo ditë në një kohë të caktuar

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Sherh Bulugh il-Maram vol 4 fq.507

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi nëse një grup njerëzish bien dakord që të mësojnë përmendësh Librin e Allahut (te’ala) çdo ditë në një kohë të caktuar?”

Përgjigje: ”Nuk ka asgjë që e ndalon këtë, sepse duhet bashkëpunuar në mësimin përmendësh të Kuranit.”

Shpërndaje: