“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mishi i hardhucës

Imam Abdullah bin Ahmad bin Hanbel (v. 290)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed (3/886)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

1193 – E kam dëgjuar babain tim (imam Ahmedin) duke thënë:

“Mishi i hardhucës është i padëmshëm për t’u ngrënë. Mishi i hardhucës hahej në tryezën e të dërguarit të Allahut ﷺ.

Shpërndaje: