Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mjeku mashkull i ndihmon gruas në lindje

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Lika el-Bab el-Meftuh (124 B)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është e lejueshme për mjekun mashkull që t’i ndihmojë një gruaje gjatë lindjes?”

Përgjigje: “Nëse është rast urgjent dhe nuk ka asnjë grua që mund ta bëjë këtë, s’ka të keqe në këtë gjë.”

Shpërndaje: