Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Morri tejemum dhe pastaj i mbathi çorapet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje. Nëse një person bëri tejemum për shkak së mungesës së ujit, për të falur namazin dhe pastaj i mbathi çorapet, nëse gjen ujë për namazet e ardhshme, a duhet t’i zbathë çorapet (kur të marrë abdes)…

Përgjigje: Po, po! Duhet t’i zbathë çorapet (dhe të marrë abdes të plotë).

Shpërndaje: