Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mos bashkëpuno me Ikhuanu-Musliminët!

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: http://muqbel.net/sounds.php?sound_id=30 

Data e fetvas: 17/1-1421 ose 22/4-2000

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

I këshillojë vëllezërit, nga Benu Bekr dhe të tjerët, që ti shmangen bashkëpunimit me Ikhuanu-Musliminët. Kjo vlen edhe nëse ata dëshirojnë ta ndryshojnë të keqën. Nëse ju o pasues të Sunnetit, mund ta ndryshoni të keqën, ndryshojeni. Nëse nuk mundeni, ju duhet ta dini se Ikhuanu-Musliminët do t´iu përfshijnë juve (në të keqën).

Shpërndaje: