Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mos ha asgjë që është përgatitur për shkaqe bidati!

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (98), min: 53:44

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/ar/node/18006

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet blerja e ëmbëlsirave të dedikuara për ditëlindjen profetike (Mevlud)? A lejohet të hamë prej tyre nëse ato blihen gabimisht?

Përgjigje: Mos e hani atë që është përgatitur në lidhje me bidatet, sepse ky është një mall jo i mirë.

Shpërndaje: