“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mos lexoni librat që komentojnë ëndrrat

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Fataua alal-Haua 1436-01-05

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/f-05-01-1436-01_01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Kohët e fundit është bërë një trend tek njerëzit leximi i librave që komentojnë ëndrrat.”

Përgjigje: ”Mos i lexoni ato. Librat nuk janë autentike. Mos i lexoni ato dhe mos u mbështetëni në to.”

Shpërndaje: