“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mos u konsulto dhe mos udhëto me ta!

Imam Ebul-Husejn Muhammed bin Ebi Ja’la el-Hanbeli (v. 526)
Tabakat-ul-Hanabilah (2/43)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Ahmed bin Hanbel ka thënë:

Mos u konsulto me asnjërin nga pasuesit e bidateve lidhur me fenë tënde. Mos udhëto me asnjërin prej tyre.

Shpërndaje: