Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Mos u marto me një person i cili konsideron rebelimin të lejuar

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=126438

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Një burrë kërkon që të fejohet me një grua. Ai është një nga ata që mendojnë se është i lejueshëm rebelimi kundër atyre në pushtet dhe është prej pasuesve të sekteve (hizbive). A lejohet që t’i mundësohet atij fejesa?”

Përgjigje: “El-hamdulilah, ka shumë njerëz të mirë. Martohu me një njeri që nuk ka këto karakteristika.”

Shpërndaje: