“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Mrekullia më e madhe e Muhammedit ﷺ

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (106), min 49:37
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ju përmendët se Kurani madhështor është mrekullia më e madhe e profetit Muhammed ﷺ. A kishte ai gjithashtu mrekulli materiale si profetët dhe (siç kishin) të dërguarit e tjerë?

Përgjigje: Ai ﷺ kishte shumë mrekulli, por Kurani fisnik ishte më e madhja prej tyre. Kurani është mrekullia më e madhe.

Shpërndaje: