“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Muaji Rexheb nuk ka ndonjë adhurim të veçantë – Raxhihi

Alameh Abdul-Aziz bin Abdilah er-Raxhihi

Burimi: https://www.facebook.com/abduaziz.center/?hc_ref=NEWSFEED

www.perlatmuslimane.com

Nuk është transmetuar nga i dërguari ﷺ se ai ka veçuar muajin Rexheb me ndonjë adhurim të veçantë sikurse me namaz, agjërim, apo të tjera si këto. Në fakt muslimani duhet të bëjë në muajin Rexhebit, atë që ai e bën në të gjitha muajt e tjerë.

Shpërndaje: