“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Muhamed Surur dhe Sururitë janë Sufitë e kësaj kohe

Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (Allahu e mëshiroftë!)

Burimi: Esh-Shemijjeh 3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Sururitë e pasojnë Muhamed Surur. Ata janë të organizuar dhe unë mendoj se ata janë Sufitë e kësaj kohe.

Shpërndaje: