Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Muhammed el-Mukhtar esh-Shenkiti akuzohet për Sufizëm

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=skbS0hT72qA

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Çfarë dini për Muhammed el-Mukhtar esh-Shenkitin?

Përgjigje: Ai akuzohet për Sufizëm.

Shpërndaje: