“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Muslimani me kapelë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është vendimi për të bartur kapelë pa nevojë?

Përgjigje: Muslimani duhet të vesh rrobat e muslimanë që janë tradicionale në vendin e tij pa veshur kapelë dhe të ngjashme.

Shpërndaje: