Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Namazfalësi bartë fëmijën e papastër

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (9)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/umdt–14340506.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për tu falur dhe bartur fëmijën i cili mund të jetë i papastër?

Përgjigje: Kjo është e padëmshme. Kjo është anashkaluar. I dërguari ﷺ u falë dhe e barte Umamen, mbesën e tij. Ajo ishte fëmijë e vocërr. Pra kjo është anashkaluar. Kjo është e padëmshme.

Shpërndaje: