Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Namazi pa abdes për shkak të harresës

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)

Burimi: El-‘Akd el-Munedded el-Xhedid fil-Ixhabeh an Masail fil-Fikh uel-Manahixh uet-Tauhid, fq.217, fataua nr. 106.

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Unë jam falur pa abdes dhe kjo mu kujtua pasi që kisha përfunduar namazin. Cila është këshilla juaj?”

Përgjigje: ”Merr abdes Merr abdes dhe fale atë namaz përsëri.”

Shpërndaje: