Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nata e Kadrit është nga veçoritë e këtyre netëve

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)
Mexhalisu Shehru Ramadan fq. 158
Përktheu: Besim Gjelaj
www.perlatmuslimane.com

“Nga veçoritë e këtyre netëve është vetë fakti se në këto netë, është nata e Kadrit, e cila është më e mirë se një mijë muaj, dijeni vlerën e këtyre netëve dhe mos i humbni Allahu ju mëshiroftë, koha e tyre është e çmuar, kurse e mira e tyre është e dukshme dhe e qartë.”

Shpërndaje: