“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ndalohet urimi i nasarave për festat e tyre

Alameh Salih bin Muhammed el-Luhejdan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

 
Për sa i përket urimit të nasarave në festën e tyre, ditën e krishtlindjeve, kjo gjithashtu është prej gjërave të ndaluara ndaj të cilave muslimani e ka detyrë që të largohet.

Shpërndaje: