Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nderi i besimtarit është namazi i natës

Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (v. 1420)
Sahi el-Xhami es-Saghir (73)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

73 – Xhibrili erdhi tek unë dhe më tha: “O Muhamed! Jeto sa të duash, një ditë do të vdesësh. Duaje kë të duash, një ditë do të ndahesh prej tij. Vepro çfarë të duash se ke për t’u shpërblyer për të. Dije se me të vërtetë nderi i besimtarit është namazi i natës dhe krenaria e tij është mospasja nevojë për njerëzit.” Es-Sahihah (831).

Shpërndaje: