“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ndien shijen e pikave të hundës gjatë agjërimit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/%2013430

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kam marrë pika për hundë para se të filloj agjërimin. Pasi kam filluar agjërimin, ndjeva shijen e saj. A është kjo e saktë?

Përgjigje: Nëse e ndien shijen duhet ta pështysh atë. Kjo nuk të dëmton ty. Nëse e nxjerr atë nga goja ajo nuk të dëmton ty.

Shpërndaje: