“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ndihma ndaj kufarëve është dalje nga Islami

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ndihma ndaj mushrikëve kundër myslimanëve, është kufër i madh? Ne dëshirojmë që ju ta detajoni përgjigjen.

Përgjigje: Çështja nuk ka asnjë detaj. Të ndihmuarit kufarët kundër myslimanëve është prej faktorëve që anulojnë Islamin në formë të qartë.

Të ndihmuarit e mushrikëve kundër myslimanëve, e anulon Islamin, siç edhe e kanë theksuar dijetarët.

Shpërndaje: