“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ne duhet t’i zgjidhim problemet e tilla vetë?

Alameh Salih bin Sad es-Suhejmi
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Janë disa që e konsiderojnë nënvlerësim që të rinjtë t’iu referohen dijetarëve kur bëhet fjalë për çështje problematike që kanë të bëjnë me besimin, metodologjinë dhe davetin, ata thonë: ”ne duhet t’i zgjidhim problemet e tilla vetë”. Çfarë thoni për këtë?

Përgjigje: Ma sha’a Allah, do të thotë ata janë bërë dijetarë, ata janë bërë dijetarë. Ai që e thotë këtë nuk kupton. Thuaju që t’u referohen dijetarëve dhe mjaft.

Shpërndaje: