Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ne jemi sikurse pushtetarët tanë

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (451)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

“(Allahu) na ka dhënë pushtetarë të cilët janë në të njëjtin nivel sikurse ne vetë. Të rinjtë nxjerrin tërë zemërimin e tyre mbi udhëheqësit dhe harrojnë vetveten.”

Shpërndaje: