Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ne ndalojmë luftërat në vendet islame

Alameh Mukbil bin Hadi al-Uadi´i (v. 1422)

Burimi: Tuhfat-ul-Muxhib, fq. 208-209

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Si i motivonë luftëtarët në Egjipt, Algjeri dhe Afganistan?

Përgjigje: Ne nuk inkurajojmë luftërat në vendet islamike. Në fakt, ne e dënojmë këtë dhe e ndalojmë këtë.

Shpërndaje: