“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Nëse miu bie në vaj

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Ash’ath es-Sixhistani (v. 275)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed, fq. 345

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

1651 – E kam dëgjuar Ahmedin duke u pyetur nëse një mi bie në vaj; a lejohet shitja e vajit prodhuesve të sapunit?

Ai u përgjigj: “Jo.”

Shpërndaje: