Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nëse nuk e di se në cilën pjesë të rrobës ka rënë papastërtia

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh ´Umdat-il-Fiqh (2)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/omdh–14340204.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Nëse papastërtia bie në rrobën time, por unë nuk e di se ku saktësisht ajo bie, atëherë a duhet ta pastrojë rrobën në tërësi?”

Përgjigjja: ”Po. Nëse nuk e dini nëse ajo ka rënë në pjesën e sipër, të poshtme, pjesën e mesme, para ose prapa, pastroje rrobën në tërësi për të qënë i sigurt.”

Shpërndaje: