Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngjyrosja e flokëve me diçka tjetër përveç kënas

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (271)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A lejohet për një grua të ngjyros flokët e saj me diçka tjetër përveç kënas?

Përgjigje: Po. Kjo është e lejuar.

Shpërndaje: