“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ngrënia e lepurit

Imam Abdullah bin Ahmad bin Hanbel (v. 290)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed (3/885)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

1192 – E pyeta babain tim (imam Ahmedin) për ngrënien e lepurit.

Përgjigja e tij ishte:

”Shpresoj se kjo është e padëmshme”.

 

Shpërndaje: