“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ngrënia e mishit që vie nga Turqia

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (178)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A keni ndonjë koment për mishin e importuar nga Turqia?”

Përgjigje: ”Jo. Popullsia turke janë mysliman deri sa të provohet e kundërta.”

Shpërndaje: