“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Ngrënia e pëllumbit

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Ash’ath es-Sixhistani (v. 275)

Burimi: Meseil-ul-Imam Ahmed, fq. 345

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

1652 – E kam dëgjuar Ahmedin duke u pyetur për mishin e gatuar me mish pëllumbi.

Ai u përgjigj: “Kjo është e padëmshme.”

Shpërndaje: