Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngrënia e ushqimit nga harresa

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Esh’ath es-Sixhistani (v. 275)
Burimi: Masail el-Imam Ahmed, fq. 90-96

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Ebu Daudi: E kam pyetur imam Ahmedin, a duhet agjëruesi ta kompensojë agjërimin nëse ha ushqim nga harresa.

Ai u përgjigj: Jo!

Shpërndaje: