Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ngritja e duarve gjatë lutjes mes ezanit dhe ikametit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Cili është gjykimi që njeriu t’i ngre duart kur lutet mes ezanit dhe ikametit?

Përgjigje: Kjo nuk është transmetuar, nuk është transmetuar ngritja e duarve mes ezanit dhe ikametit, le të lutet pa i ngre duart. Po!

Shpërndaje: