Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Një ëndërr nga shejtani

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (43)

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%2019%20-%201%20-%201437.mp

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Një grua u varros sipas sunnetit. Pas kësaj djali i saj pa ëndërr se si nëna e tij e qërtoi atë për shkak se e ka trajtuar atë pa respekt dhe se nuk ka ndërtuar asgjë mbi varrin e saj dhe ai e bëri këtë. A duhet një ëndërr e tillë të mirret seriozisht apo është nga shejtani?

Përgjigje: Ajo është nga shejtani. Ai nuk duhet ta merrë ëndrrën seriozisht dhe ai nuk duhet të veprojë përgjatë saj. Kjo bie në kundërshtim me sunnetin.

Shpërndaje: