Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Një grua jehude e helmoi profetin

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (62), min: 54.30

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathul%20majid-%2029%20-0%206-1438.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është e vërtetë se i dërguari i Allahut vdiq për shkak të helmimit apo magjisë?

Përgjigjja: Për shkak të helmimit. Vdiq për shkak të një mishi të helmuar që një gruaj jehude ia kishte shërbyer atë.

Shpërndaje: