“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Një Kharixhi ka hedhur vetën në erë në Xhedah

Burimi: “Komisioni i Përhershëm për Kërkime dhe Fetva”

http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=159677

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Ai është shaktërruar dhe ka humbur. Kharixhiu vdiq dhe hamdi dhe lavdërimi i takon Allahut që kurseu robërit e Tij:

“Ai që vret veten e tij me diçka do të dënohet me të në Ditën e Gjykimit.”

Shpërndaje: