“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Një nga provat e Mirza Ghulam Ahmedit se ai ishte profet

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilah Huda uen-Nur (198)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

”Një nga provat e Mirza Ghulam Ahmedit se ai ishte një profet është fjala Isait alejhi-selam për Profetin Muhamed salAllahu alejhi ue selem ”…Një i dërguar pas meje i cili quhet Ahmed.”

 

Shpërndaje: