Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Një person falet vetëm gjatë Ramazanit. Cili është gjykimi mbi agjërimin e tij?

Alameh Ahmed bin Jahja en-Nexhmi (v. 1429)
Burimi: Fataua Sijam
 www.perlatmuslimane.com

Pyetja nr 33: Një person falet vetëm gjatë Ramazanit. Cili është gjykimi mbi agjërimin e tij?

Përgjigje: Është sikurse ai as nuk është falur as nuk ka agjëruar.

Shpërndaje: