Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Një shoqëri e stërbushur me fëmijë zinaje

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (20)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighasah-12-2-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Allahu (subhaneh) është i Gjithëditur dhe i Gjithëurti. Ai është Falës dhe i Mëshirshëm ndaj robërve të Tij. Ai i ligjëson atyre rrugë të pastra dhe të cilat i ruajnë ata për t’i mëshiruar dhe mbrojtur ata. Kur nderi të prishet nuk ka asgjë më shumë për të marrë. E gjithë shoqëria bëhen fëmijë zinaje. Gratë bëhen si një objekt i cili shuan epshet e mëkatarëve. Ajo është tamam si një banjë. Kushdo që dëshiron që të kryej nevojën e tij hynë në banjë bënë gjënë e tij dhe del prej saj. Kështu bëhet një grua nëse ajo humbet. Ashtu sikurse hynë në banjë dhe urinon dhe zbrazë zorrët, zinaqari i shkon asaj, bënë zina me të dhe shkon nga aty. Këtë cilësi e ka një lavire. Një njeri i mençur me një natyrshmëri të shëndoshë, e të mos flasim për një musliman, kurrë nuk pajtohet me këtë!

Shpërndaje: