Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Njëqind profetë u mbytën në një ditë?

Imam Muhamed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur nr (1018)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A është transmetuar se njëqin profetë izraelitë u mbytën në një ditë?”

Përgjigje: ”Ato janë transmetime izraelite. Allahu e di më së miri.”

Shpërndaje: