Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Nuk agjëroi 10 ditë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! I kam 10 ditë të cilat nuk i kam agjëruar qëllimisht, tani jam penduar te Allahu, a duhet t’i agjërojë këto 10 ditë apo duhet të japë ushqim për çdo ditë që nuk e kam agjëruar?

Përgjigje: Jo, duhet t’i agjërojë dhe të pendohet te Allahu, pendohet te Allahu dhe i agjëron ato ditë. Allahu ia pranon pendimin atij që pendohet.

Shpërndaje: